Welcome to www.pliva.com

Job Openings

If you wish to submit your CV to our database or apply for an open position, we invite you to complete our online application.

 

Current job openings


Department:
-

Location:
Македонија

Description:

Во тимот на Стручно-комерцијални соработници ќе бидете одговорни за:

 • Промоција и продажба на нашите производи преку контактите со клучните корисници од полето на медицината и фармацијата
 • Учество на стручни состаноци
 • Соработка со Пливините колеги од одделите за медицина и маркетинг

Educations required:

 • ВСС –фармација, медицина
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Познавање на MS Office
 • Возачка дозвола B категорија
 • Предност претходно работно искуство на исто/или слично работно место
 • Спремност за тимска работа
 • Организациски вештини
 • Комуникациски вештини

Other:

Работно време: од понеделник до петок од 08.00 до 16.00 часот.

Минималната предвидена плата за ова работно место изнесува 25.000 мкд.

Д околку сакате да работите во исклучително предизвикувачка околина која ги препознава значењето и улогата на вработените спремни за размена на знаење и тимска работа, соработка со стручните лица од сите подрачја, станете и Вие дел од тимот на Плива!

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, мотивациското писмо и вашето CV на македонски и англиски јазик доставете ги најдоцна до 1.6.2017.

© 2017 PLIVA HRVATSKA d.o.o. / All rights reserved. / Legal information / Impressum